Sollicitaties 2020-2021

Selectieprocedure VCMS Rotterdam
Heb je interesse in de chirurgie en zou je naast het reguliere onderwijs meer diepgang in chirurgisch onderwijs willen? Of twijfel je eraan of chirurgie wel iets is voor jou en ben je op zoek naar een manier om je te verdiepen in het vak? Dan is VCMS iets voor jou!

Hoe solliciteer ik?
Van 5 oktober t/m 24 oktober vindt de sollicitatieprocedure plaats. Deze is opengesteld voor alle tweede- en derdejaars geneeskundestudenten.

Om deel te nemen aan de selectie vragen wij je om het volgende in te leveren via deze pagina:
– Curriculum Vitae
– Een videopitch óf een motivatiebrief

Om je motivatie toe te lichten gaat onze voorkeur uit naar een videopitch. Hierin zien wij graag wie je bent, waarom je lid wil worden van VCMS Rotterdam en waarom jij geschikt bent. Hoe je dit filmpje vorm geeft is volledig aan jou; creativiteit wordt gewaardeerd! De videopitch mag maximaal 2 minuten duren. Indien je niet in staat bent een videopitch te maken, kun je ervoor kiezen een motivatiebrief te schrijven. De pitch/motivatiebrief en CV’s zullen worden gescoord en vergeleken met studenten uit hetzelfde studiejaar. De studenten met het hoogste aantal punten voor zowel de pitch als CV worden toegelaten tot het VCMS programma.

Praktische informatie
Het programma van VCMS Rotterdam loopt van oktober tot medio juli met circa twee bijeenkomsten per maand. Deze bijeenkomsten zullen voornamelijk in de avond plaatsvinden, waarbij er zoveel mogelijk rekening zal worden gehouden met de huidige roosters van zowel het tweede als het derde jaar. Hou verder rekening met voorbereidingstijd voor deze avonden (anatomie etc.). Bij deelname gaan we er vanuit dat de student zich volledig inzet voor het programma.

Lidmaatschapskosten: €60,- per jaar.

Nieuwsgierig geworden?
Houd dan goed onze Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van VCMS Rotterdam.

Aanmeldformulier