Info 2020-2021

[SOLLICITATIEPERIODE GEOPEND]

Ben jij aankomend jaar tweede- of derdejaars geneeskundestudent en heb je interesse in de chirurgie? Lijkt het je leuk om super interessante masterclasses, praktische workshops en interactieve symposia bij te wonen over verschillende chirurgische specialismen? Of twijfel je of een snijdend specialisme iets voor jou is en wil je je verdiepen in de chirurgie om hier achter te komen? Dan is de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS) Utrecht iets voor jou!

Wat?

VCMS Utrecht is een vereniging met ieder jaar 50 geneeskundestudenten die naast het geneeskunde curriculum meer te weten willen komen over de chirurgie. Het doel van de VCMS is het bevorderen van en bijdragen aan de verdieping en verbreding van het chirurgisch onderwijs. Dit doen we door middel van:

  • Super interessante masterclasses door vakinhoudelijke specialisten;
  • Praktische workshops; zo wordt ieder jaar een hechtworkshop georganiseerd naast wisselende andere workshops waaronder hart-/longtransplantaties, Da Vinci robotchirurgie en trauma-opvang; 
  • Symposia; voor meer verdieping in een specifiek onderwerp vanuit verschillende perspectieven.

Voor wie?

Geneeskundestudenten die aankomend jaar (2020-2021) tweede- of derdejaars zijn met interesse in de chirurgie;

  • Én graag op een laagdrempelige manier hun kennis hierover willen uitbreiden;
  • Én hun chirurgische skills willen verbeteren door bijvoorbeeld onze welbekende hechtworkshop (onder begeleiding van een specialist), om zo beter voorbereid hun coschappen in te gaan;
  • Én al hun vragen over de chirurgie aan specialisten willen kunnen stellen tijdens onze interactieve avonden;

Wanneer?

De vaste dag voor onze activiteiten is dinsdagavond. Het is de bedoeling dat je bij minimaal 80% van de bijeenkomsten aanwezig kunt zijn.
Graag ontvangen we jouw sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatiebrief (max. één A4), uiterlijk 14 juni 2020 om 23:59 uur. Dit kan via onze website, onder het kopje “sollicitatieformulier”.
Binnen twee weken na de uiterlijke aanmeldingsdatum word je per mail op de hoogte gebracht over de uitslag van de selectie. 

Promo VCMS Utrecht 2020-2021

[SOLLICITATIEPERIODE GEOPEND]Ben jij aankomend jaar tweede- of derdejaars geneeskundestudent en heb je interesse in de chirurgie? Lijkt het je leuk om super interessante masterclasses, praktische workshops en interactieve symposia bij te wonen over verschillende chirurgische specialismen? Of twijfel je of een snijdend specialisme iets voor jou is en wil je je verdiepen in de chirurgie om hier achter te komen? Dan is de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS) Utrecht iets voor jou!Wil jij:- Verdiepend en verbredend chirurgisch onderwijs volgen?Voorbereid je coschap ingaan door te werken aan je chirurgische skills zoals hechten en knopen?- Ál je vragen over de chirurgie laagdrempelig kunnen stellen aan vakinhoudelijke specialisten tijdens onze bijeenkomsten?- Eén à twee keer per maand organiseren wij op dinsdagavond de interessantste bijeenkomsten over allerlei facetten van de chirurgie. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Meld je dan nú aan! Graag ontvangen we jouw sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatiebrief (max. één A4), uiterlijk 14 juni 2020 23:59 uur. Dit kan gemakkelijk via onze website: https://www.vcmsarchief.nl/Utrecht/sollicitatieformulierVerder kun je op onze website onder ‘info 2020-2021’ nog meer informatie vinden. Stuur bij vragen gerust een e-mail naar utrecht@vcmsarchief.nl.Binnen twee weken na de uiterlijke aanmelddatum word je per mail op de hoogte gebracht over de uitslag van de selectie.

Geplaatst door VCMS Utrecht op Maandag 25 mei 2020